Rólunk

A YOUNG KFT családi vállalkozásként kezdte meg működését 1991.évben.
Fő profilja vállalkozások - Kft, Kkt, Bt, Képviseletek, Egyéni vállalkozók - gazdasági ügyeinek intézése. A vállalkozások komplex számviteli, gazdálkodási, adózási, cégképviseletének ellátása fő feladatunk. A szakmai, műszaki és személyzeti háttér folyamatos fejlesztésének, valamint az ügyfeleink megelégedettségének köszönhetően az alapitás óta folyamatosan fejlődünk, a szolgáltatásainkat igénybe vevők köre egyre bővül.

Vállalkozásunk piaci stratégiája a komplex vállalkozás segítés, az általunk megcélzott kis és középvállalkozások eredményes gazdálkodásának megvalósítása a meglehetősen bonyolult jogszabályi környezetben. Jól képzett munkatársak segítségével, illetve hatékony külső szakértő szakemberek igénybevételével, üzleti partnereink piaci pozíciójának javítását segítjük elő a folyamatosan változó jogszabály dzsungelben, adótanácsainkkal segítve döntéseiket.

Az EU csatlakozás után felmerült újszerű gazdasági kérdések megoldásában minőségi színvonalú adótanácsadással szolgálunk.
Hatékony kommunikációval a számitástechnika eszközeinek kihasználásával, eredményes konfliktuskezeléssel gyakoroljuk a vállalkozások menedzselését. Felelősségbiztosítással rendelkezünk.

Rólunk

KOMPLEX ÉS EGYÉNI IGÉNYEK

A könyvelési bérszámfejtési feladatokat irodánkban végezzük de igény szerint helyszini látogatást, helyszinen történő könyvelést vagy adótanácsadást vállalunk. Ingatlant ad vagy vesz? Beszéljük át, hogyan jön ki jól az ügyletből,mennyi adóhatása lesz az adásvételének lehetőségét. Ehhez szakmai segitséget nyújtunk. Használja ki a bérekhez kapcsolódó juttatások lehetőségét mind a Cége mind a dolgozói elégedettség érdekében. A kafateria rendszer működtetéséhez gyakorlati útmutatót adunk.

KEVESEBB ADÓ, TÖBB BEVÉTEL

A sok éves igen aktív munkálkodásunk alatt évente 20-30 adóhivatali ellenőrzés mellett sem fizetett bírságot egyetlen ügyfelünk sem szakmai hiba vagy hanyagság miatt. Nyugodtan aludhat ha megbizható szakértő csapat áll a vállalkozása mögött. A vállalkozása nyugalma biztonsága Cégünkkel megvalósul! Szakértelemünk garantálja a rövid, lényegretörő ügyintézést, a rövid határidőt, hiszen ügyeink zömét elektronikusan végezzük. Az időtakarékosság kisebb költséget jelent!

PÉNZKÍMÉLŐ AJÁNLATOK

A vállalkozónak saját vállalkozását kell működtetnie nem hatóságoknál sok időt eltöltve ügyintéznie. Irodánk nagy tapasztalattal tudja ügyintézéseinek egy részét átvállalni, pénzkimélő megoldásokat keresve adóját, fizetendőjét optimalizálja. Bankot keres vagy váltani akar, Biztositást akar kötni? Segitünk az egyedi igények figyelembevételével, sok éves ismeretség alapján javaslatokat adni.